Sinds maandag 27/04 werden de consultaties terug opgestart op onze dienst en kan u terug een afspraak maken. Er is heel hard gewerkt om de polikliniek Covid-safe te maken voor zowel patiënt, medewerker als arts. We vragen om stipt op tijd te komen en de social distancing te respecteren. Indien mogelijk komt u alleen of met hoogstens 1 begeleider. We raden de patiënten aan om een mondmasker te dragen tijdens de consultatie en de instructies van onze medewerkers te volgen. 
De operaties zullen vermoedelijk gradueel worden hervat vanaf woensdag 06/05. Patiënten die ingepland waren voor een operatie tijdens de lockdown en werden uitgesteld, zullen als eerste worden gecontacteerd door het secretariaat om een nieuwe operatiedatum vast te leggen.
Indien u nog vragen heeft, neem gerust contact op met het secretariaat.